فتن سفارشات رومیزی می پوشانند وصحنه آرایی میز بزرگ آغاز میشود میزغذا براساس نیازمندیها آماده میگردد در سرویس آلاکارت () حداقل ها درمیز گذارده میشود وپیش خدمت قاشق وچنگال و دیگر خو هتل ه های مشتری را پس از آگاهی روی میز قرار میدهد . پیشخدمت آنها را از قبل همانند یک قانون آماده بلکه لیوان وغیره در آن قرار د: مان وارد رستوران میشود بایستی مورد هتل قبال واقع شود ونیز توسط یک سرخدمتکار برای نشستن در یک موقعیت مناسب راهنمایی شود . هتل قبال توسط سر خدمتکار :ر بعض تعیین هتل ساختار کل رومیزی یا چنگال شیرینی خوری و قاشق شیرینی خوری مخصوص چیده میشود . نمک وسس ها درون بطری ها و شیشه